Често задавани въпроси

Защо да избера Еврокетъринг?

Когато избираме кетъринг компания, едно от основните неща които трябва да знаете е репутацията на фирмата. Тя трябва да бъде доказала се на пазара и с голям опит в областта. По този начин ще избегнем риска от провал на мероприятието, лошото обслужване и некачествената храна.

Еврокетъринг е компания която е доказан кетъринг партньор с хиляди безупречно проведени събития и редица препоръки и референции.

Имате ли опита и уменията да организирате големи събития?

Компания Еврокетъринг е организирала някой от най-големите събития в София. Ние сме организирали юбилейни и тематични събития с обем от 1 500 до 4 000 души за ключови клиенти сред които:

  • Мобилтел;
  • Корпоративна Търговска Банка;
  • София франс Ауто;
  • ЧЕЗ България;
  • Овергаз;
  • Уникредит Булбанк.

Като израз на безупречната ни работя имаме множество референции и благодарствени писма от тях и много други наши клиенти и партньори.

За повече информация разгледайте нашите Новини и Събития или ни изпратете запитване за оферта.

Можете ли да се погрижите за моята сватба?

Ние от Еврокетъринг ще направим най – специалния ден за вас неповторим. Ще ви консултираме и помогнем при избора на място, подходящата декорация, кетъринг меню и селекцията на напитки. Като допълнение можем да ви предложим фотографа, озвучителя и изпълнителя за които мечтаете за да се насладите и отпразнувате безгрижно най – страхотния си ден.

Предлагате ли оборудване под наем?

Ние разполагаме с богат набор от кетъринг инвентар и оборудване, което може да ви помогне при организирането на вашето събитие. Възползвайте се от нашата нова услуга Еврокетъринг Рентал.

За повече информация вижте секцията Оборудване под наем в нашия сайт.

Предлагате ли абонаментно хранене за служители на фирми?

Ние ръководим със стил и авторитет. Източник сме на неизчерпаеми идеи при позициониране, декориране и аранжиране на всяко едно събитие. Благодарение на нашият опит и креативност, съчетани с невероятен хъс, превръщаме всяко събитие в неповторимо изживяване за всеки гост и домакин.

От внимателното планиране на детайлите, през прецизния избор на меню и напитки, до уникалния начин на подредба, аранжировка и обслужване, знаем как да стимулираме и управляваме своя персонал, да получат максимален ефект при реализацията на цялостната концепция на всеки проект. Консултанти, диагностици и доверени приятели сме на всеки клиент, ние сме съвременни ръководители, уважаващи и ценящи персонала.

Имате ли партньорски отстъпки при организиране на по-големи събития?

Партньорската отстъпка е признак на бизнес етика и неизменна част от съвремения бизнес. Ние от Еврокетъринг предлагаме гъвкави партньорски отстъпки за корпоративни клиенти, ПР и Ивент агенции, в зависимост от обема на събитието.

За повече информация не се колебайте да се свържете с нас.

w

Свържи се с нас за оферта

Контакти