Луксозни събития

Луксозните събития изискват луксозен кетъринг. Нашият опит показва, че за креативните клиентите не е важно количеството на храната или напитките, а визията на събитието и начина по който се поднасят на гостите . 

За организирането на луксозни събития ние предлагаме отделен премиум клас инвентар, включващ изискана посуда, чаши, прибори и оборудване. Нашата цел е организаторите и техните гости да се почустват наистина специални.

Ние можем да ви предложим богата гама от собствено оборудване включващо няколко луксозни линии за постигане на визия, ефект и иновативност при организиране на вашето луксозно събитие..

Лайт линия изпълнена със светещи барове, кубове и модули. Използвайки тази линия вие получавате успешна комбинация от функционалност и естетика. Елементите са изработени от висококачествен полиетилен, те светят в бял или друг неонов цвят. Те са чудесни декоративни елементи, въздействащи силно визуално и емоционално на вашите гости. Модерното усещане, линейният дизйн и меката светлина, ги прави идеални за външни и вечерни събития. Резултата е луксозно събитие от премиум клас за вас и вашите гости.

Дерма линия изпълнена с кожени барове модули, придаващи изключителна визия на вашето събитие. Баровите модули са изработени от качествена кожа със стъклени плотове и приглушена светлина. Кубичните модули разчупват дизайна и придават нестандартна визия за вашето събитие. Дерма линията се предлага в бяло и черно. Подходяща е за вътрешни събития от премиум клас придавайки различен луксозен и нетрадиционен облик на събитието.

Нашите луксозни хапки, са изработени от специално подбрани продукти в съчетание с креативен подход за визия и вкус. Нетрадиционните техники за поднасяне и нестандартните похвати за арнжиране са финалния акцент концепцията за луксозно събитие.

w

Свържи се с нас за оферта

Контакти