Кафе – паузи

кафе паузи
ЕВРОКЕТЪРИНГ е Вашият надежден партньор при организацията на запомнящи се кафе паузи. Независимо дали става дума за бизнес или научна конференция, обучителен семинар, изложба, тиймбилдинг, презентации или друг формат, кафе паузата е задължителна част от програмата. Протоколът за тези събития изисква да направите комплимент на гостите си или на служителите, като им осигурите чаша силно кафе, дребна почерпка и достатъчно време за отдих между сесиите.

Ние от ЕВРОКЕТЪРИНГ ще се погрижим за всичко това, като изготвим подходящо и блазнещо меню, създадем нужната релаксираща атмосфера и предложим разнообразие от освежаващи напитки. Нашите специалисти ще огледат пространството, в което се провежда събитието, ще създадат уютен кът, в който гостите и служителите Ви да се насладят изцяло на нещо вкусно за хапване и подкрепа, съчетано с напитка по техен избор.

Организация на кафе паузи за Вашето събитие

Осигурете стилни и приятни кафе паузи за Вашето събитие, без да се притеснявате за организацията и менюто. Ние от ЕВРОКЕТЪРИНГ ще предложим разнообразни комбинации и варианти, които пасват най-добре на стила и характера на събитието. Кафе паузите не са просто почивка, а отрязък от време, в който гостите Ви могат да осмислят чутото, да обсъдят подробностите, да споделят впечатленията си и, разбира се, да вземат глътка въздух.

Всичко това в подходяща неформална атмосфера, съчетана с превъзходни предложения за лека закуска и освежаващо, ароматно кафе. В зависимост от сезона ние можем да Ви предложим изящни хапки, малки сандвичи, пухкави кроасани, пресни плодове, изкусителни плата, дребни сладки. Разбира се, ще предложим кафе с превъзходно качество, разнообразие от чайове, сокове, вода и други напитки по Ваш избор. Ние ще се погрижим с прецизност за всеки детайл, за да бъде събитието Ви повече от успешно.

w

Свържи се с нас за оферта

Контакти