Бизнес кетъринг

Необходимо ви е да организирате изискано бизнес събитие за вашата компания, нуждаете се от безупречни кетъринг услуги за обяд, вечеря или коктейл, не се колебайте да се обърнете за професионална консултация към нас.

Ние ще ви помогнем в избора на формат под който да организирате вашия бизнес кетъринг. Дали ще се спрете на формат разговор с чаша вино, стилен коктейл, делови обяд или вечеря, вие ще получите нашата бизнес подкрепа с кетъринг от най-високо качество. Мениджърския екип на Еврокетъринг  ще ви препоръча възможни локации за осъществяване на събитието, най–подходящите менюта, листа с напитки и ще ви консултира за необходимия брой обслужващ персонал. Нашата цел е да организираме вашето бизнес събитие така, че вашите гости да го запомнят. 

Ние от Еврокетъринг се гордеем с изпълнението на бизнес кетъринг от всякакъв ранг. Ние планираме и организираме от компактни бизнес срещи до събития с участието на повече от 2 500 души, а резултата за нашите партньори неизменно е един и същ безупречен бизнес кетъринг за безупречна бизнес репутация.

Референция за Компания Еврокетъринг: „…София Франс Ауто определщ фирмата като изключително коректен бизнес парньор, предоставящ професионални кетъринг услуги на европейско ниво. мениджърския екип е изключително гъвкав и отзивчив, кулинарния екип безупречен, а персонала перфектно обучен да изпълнява дейността си…“

w

Свържи се с нас за оферта

Контакти