Корпоративен кетъринг

Фирма Еврокетъринг предлага услугата корпоративен кетъринг за служители на фирми, предприятия и заводи по предварително съгласувано и одобрено меню. Предлагайки ежедневно вкусна и прясна храна на вашите служители вие пестите тяхното време и им осигурявате една комфортна среда за обеден отдих и почивка в забързаното работно ежедневие.

За осъществяване на дейностите ние разполагаме с модерно оборудвана база, отговаряща на всички изисквания по Закона за храните. В нашата кухня има внедрена НАССР система за контрол, гарантираща безупречно качество на предлаганата храна. Ястията се приготвят от висококачествени свежи продукти в комбинация с умения и опит, при отлично ниво на хигиена във всеки етап от производството.

В резултат ние предлагаме ежедневно вкусна и питателна храна. Кулинарният екип натоварен с тази отговорна задача е с дългогодишен опит в областа на фирменото хранене.

В допълнение консултантите на Еврокетъринг могат да ви посъветват при избор на меню, формите за предлагане на готовата храна във вашия обект и създаването на подходяща организация на дейностите по храненето на вашите служители.

Ако желаете да се запознаете с нашите менюта, цени и начин на доставка моля не се колебайте да се свържете с нас.

  Запитване за събитие


  : ч.
  до

  Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработени за целите на запитването

  w

  Свържи се с нас за оферта

  Контакти