Екип

Мениджмънт

Зоя и Чавдар Гайдарови

Ние ръководим със стил и авторитет. Източник сме на неизчерпаеми идеи при позициониране, декориране и аранжиране на всяко едно събитие. Благодарение на нашият опит и креативност, превръщаме всяко събитие в неповторимо изживяване за всеки гост и домакин. От внимателното планиране на детайлите, през прецизния избор на меню и напитки, до уникалния начин на аранжировка и обслужване, ние знаем как да стимулираме и управляваме нашия персонал, за да постигнем максимален ефект при реализацията на всеки проект. Консултанти, диагностици и доверени приятели сме на всеки клиент, ние сме съвременни ръководители, уважаващи и ценящи персонала на Еврокетеринг.

 

 • Мобилни телефони:
  0899 177 677
  0899177 877

 • Е-mail:
  eurocatering@abv.bg

Ивент Мениджър

Вержиния Крачунова

Чудесен ръководител, за нея няма невъзможни неща. С невероятна точност, прецизност и креативност ръководи екипа на Еврокетеринг по време на всяко едно събитие. Резултатът е перфектно и индивидуално обгрижване на всеки гост и домакин.

 

 • Мобилни телефони:
  0899 177 677
  0899177 877

 • Е-mail:
  eurocatering@abv.bg

Ивент Мениджър

Костадин Мицков

Последователен, структуриран и умел ръководител. Неизчерпаем извор на енергия и позитивизъм. Обича да предвижда, обмисля и планира всяко събитие детайл по детайл. Резултатът е безупречно проведени събития и доволни гости и организатори.

 

 • Мобилни телефони:
  0899 177 677
  0899 177 877

 • Е-mail:
  eurocatering@abv.bg
w

Свържи се с нас за оферта

Контакти