Еврокетъринг - индивидуални кетъринг услуги за Вашето събитие

Еврокетеринг е компания предлагаща индивидуални кетъринг услуги и организиране на събития. Малка част от услугите които предлагаме за вас са бизнес кетъринг, кетъринг за луксозни събития, кетъринг за сватби, организиране на събития, организиране на корпоративни меропрития и  отдаване на инвентар под наем. През 15 годишния период от създаването си до днес, младият ни и креативен екип се превърна в компания със солиден мениджмънт, отлично обучен персонал и безупречно проведени събития. Високото ниво на предлаганите от нас кетъринг услуги ни отличава в наситения пазар на фирми в България и дава сериозно преимущество на нашите клиенти в организирането и провеждането на техните събития. Като израз на безупречната ни работа са и множеството референции и препоръки които получаваме от благодарните ни клиенти. Ако търсите индивидуален подход, безупречни кетъринг услуги и коректен ивент партньор, то не се колебайте да се свържете с нас....  »

Наши проекти

Направете и Вашия празник едно незабравимо изживяване като ни изпратете запитване.

Разгледайте и галерията с всички усмихнати и доволни наши клиенти.

Услуги

Основната ни дейност се състои в планиране, координиране и организиране на представителни кетъринг събития. При реализацията на нашите кетъринг проекти ние се ръководим от спецификата, желанията и възможностите на организаторите, при безкомпромисно качество на вложените продукти и отлично ниво на обслужване. В резултат нашите клиенти получават безупречно кетъринг обслужване за всеки техен гост.

Mалка част от предлаганите от нас кетъринг услуги:

Вижте всички останали кетъринг услуги

Новини и събития

Представяне на нова колекция в магазин Ралф Лаурен

Глабъл Брандс Дистрибюшън се довери на Еврокетъринг при представянето на новата колекция

Прочетете подробно

Хулио Иглесияс в България

Компания Еврокетъринг бе ексклузивен кетъринг партньор на световноизвестния музикант в България

Прочетете подробно

Седмица на абитуриенските балове

Цяла седмица заредена с много положителни емоции

Прочетете подробно

Архив на новини и събития

Регистрация за бюлетин

Бъдете сред 1-вите, които ще научавате най-новото около предлаганите от нас услуги и промоционални предложения. Единствено е необходимо да посочите Ваш актуален e-mail: